Английски език онлайн

Английски език онлайн

Английски език онлайн за вашите служители с Voxy

Voxy е американска платформа за корпоративно обучение по английски език онлайн. В този материал ще разберете защо Voxy е най-добрата система за чуждоезиково обучение в света.

Колко често ви се случва да откажете кандидатурата на човек с изградени умения и дългогодишен опит, само защото няма нужното ниво на владеене на английски език?

Голяма част от ръководителите на отдели не само в България, но и в цяла Европа попадат в такава ситуация и биват принудени да наемат млади кандидати с малък опит на определена позиция, само заради владеенето им на езика. Не лишавайте бизнеса си от успешни служители с доказани умения, ако те не знаят чужд език. Voxy ви предоставя иновативно и лесно решение – корпоративно обучение по английски език онлайн!

В следващите редове ще ви запознаем в детайли как работи платформата, какви са нейните особености и защо е по-добра от всички останали до момента.

Вижте тук как Voxy помага с онлайн обучение по английски език в университетите.

Какво представлява Voxy?

Voxy е иновативна платформа за учене на английски език онлайн, която използва модерни и интересни методи за обучение.

Тя е създадена през 2010г. от американския предприемач, Пол Голаш и вече 10 години помага на хората в цял свят да подобрят нивото си на английски език. Идеята зад създаването на платформата е да се трансформира стандартния метод на обучение, като посредством модерните технологии се превърне в по-бърз, удобен и интересен. Също така потребителите на Voxy получават качествено обучение в нужните за тях професионални области.

Какво ще рече това?

Например, ако вие се интересувате от изкуство или пък финанси или спорт, платформата ще ви предостави подбрани материали само в тази насоченост. Това ще ви помогне да научите езика много по-бързо, защото уроците ще носят полезна информация изцяло спрямо вашите интереси.

Индивидуалната програма, която ще получите от Voxy e базирана на нуждите в реалния ви живот и гарантира постигането на личните и професионалните ви цели. Платформата комбинира напредналите мобилни технологии с успешни педагогически принципи, осигурявайки интересно и ефективно обучение на нейните потребители.  

Английски език онлайн

Какви са методите, правещи Voxy толкова успешна за учене на английски език онлайн?

В днешно време има много платформи, които предлагат изучаването на английски език онлайн, но Voxy се различава от всички тях благодарение на иновативната си система.

Голяма част от хората, учещи английски език по традиционните методи, се отказват защото нямат достатъчно време или защото обучителните сесии не предизвикват интерес в тях. На базата на тази обратна връзка, Пол Голаш създаде платформа, която може да се използва буквално навсякъде и в удобно за потребителите време. Без значение дали сте в метрото или на дивана вкъщи вие можете да учите английски език онлайн бързо и ефективно.

Voxy e революционна платформа, използваща методи като игри, ежедневни разговори и много други интересни похвати, създаващи удоволствие от процеса на обучение.

Също така, използвайки платформата вие и служителите ви ще учите английски език спрямо контекста на вашата професия.

Благодарение на персонализираната програма на Voxy вече всеки може да научи английски език в желаната професия. Това означава, че лекарите в ще получат обучително съдържание, фокусирано върху медицината, а програмистите ще получат съдържание с фокус над информационните технологии. По този начин всеки потребител учи английски език онлайн насочено терминологично за професията, на която се отдава ежедневно.

Защо незнанието на точните термини в английския език може да бъде опасно?

За нещастие има много случаи в историята, които са довели до трагичен край само заради езиковата бариера. Представете си, че сте лекар в спешно отделение и работите нощна смяна, когато при вас пристигне тежко ранен чужденец. Часът е твърде късен, за да намерите преводач, а ситуацията изисква моментална реакция. Пациентът е преживял катастрофа с мотор и има сериозни наранявания върху десния крак. Чувате го да повтаря “pain in the chest,” но разпознавате само думата “pain,” която означава “болка.” Допускате, че раненият говори за травмата на крака и се фокусирате върху нея без да разберете, че по-сериозното нараняване е в гръдния кош. Пациентът загива, защото 2 от ребрата му са се счупили при катастрофата и са пронизали белия му дроб.

Това е само един пример за хилядите смъртни случаи, в които човешки живот е можел да бъде спасен, ако лекуващите са знаели английски език. И не само в медицината, всяка работа, включваща активна комуникация с хора може да бъде опасна, ако се случи извънредна ситуация и се налага говоренето на чужд език. Доверявайки се на Voxy, вие ще научите нужните термини в избраната от вас сфера, като същевременно намалявате и риска от нежелан край при рисковани ситуации.

Вижте тук защо някои части на речта се възприемат по-трудно от други.

Кой може да учи английски език онлайн с Voxy?

Нека преминем на една по-ведра тема и обясним кой може да се възползва от услугите на революционната платформа за учене на английски език онлайн.

Voxy е насочен само към корпоративни клиенти и е отличен избор за хората, които искат да повишат нивото си в конкретна бизнес сфера. Тоест, всеки който иска да обогати речника си и да подобри комуникацията си с чужденци на работното място, може да се довери на модерната платформа.

Voxy може да се използва за обучения на цели фирмени отдели или на разпръснати на различни локации служители. Ако вие сте отговорен за обучението във вашата компания, където извършвате търговия с чужбина или просто се налага служителите ви да общуват по-свободно с чуждестранните клиенти, Voxy e идеалното решение за вас.

Вече не е нужно да прекарвате ценно време в уговорки с преподаватели и преконструиране на работния график, само за да се проведе 1 обучителна сесия. С Voxy всичко това става много по-лесно и гарантира по-голям успех спрямо традиционните методи. Платформата е удобна за употреба и може да се използва чрез мобилно приложение на телефон и таблет, а също така и на компютър.

Повече за преподавателите и методите на обучение.

Едно от предимствата на Voxy, е че всички преподаватели притежават майчин английски език и са сертифицирани да преподават езика на чужденци. За разлика от останалите онлайн платформи, Voxy гарантира високо качество на обучение и покрива всички нива на владеене. Без значение дали искате да повишите знанията си или стартирате изцяло от нулата, професионалните преподаватели в платформата са подготвили качествени програми за всеки един от вас.

Платформата може да се използва 24/7, което ви дава пълна свобода да организирате обученията в удобно за графика ви време. Също така вие ще получавате и детайлни справки за напредъка на всеки от служителите си.

За да поддържа високото си качество, платформата обновява упражненията и съдържанието си ежедневно, с цел да предоставя възможно най-актуални материали на потребителите.

Английски език онлайн

Доверете се на Voxy, както направиха много компании по света

До момента над 4 милиона души в над 150 държави са преминали успешно обучението си във Voxy, а компаниите в които работят имат доказани успехи на международния пазар. От 2020г. платформата може да се закупи и в България, благодарение на официалния представител за страната ТЕЗА ООД.

Доверете се на доказаните успехи на Voxy и направете тази важна стъпка от развитието на вашия бизнес.

Не се колебайте да се свържете с нас за демонстрация на възможностите на Voxy.

 

Вижте още:

Как да стартирате програма за обучение по английски език на работното място

98% от студентите на Uniube поддържат или подобряват ниво на английски език с Voxy

Използване на Voxy за подготовка за TOEFL

Какво прави успешни учащите във voxy?

10 въпроса, които трябва да зададете, преди да изберете доставчик на обучение по корпоративен език

„Всичко в едно” – решението на voxy за английски училища