КАКВО Е АВТЕНТИЧНО СЪДЪРЖАНИЕ?

“Автентично съдържание” означава, че уроците и упражненията са базирани изключително и само на реални материали от англоезични медии. Това са актуални новинарски статии, видеоклипове с реални хора, диалози и други материали. Този подход дава на потребителите възможност за упражнение на езика използван в реалния свят. Изследванията доказват, че използването на автентично съдържание е по-ефективно от измислените текстове и други материали. За това, Voxy използва 100% автентично съдържание и поднася на потребителите английския език, подходящ за техните цели. В платформата има над 55 000 часа автентично съдържание, а всяка седмица се публикуват стотици часове допълнителни упражнения, базирани на актуално съдържание от световните медии.

VoxySite__Features_Current

 

Актуално

Всеки ден добавяме ново мултимедийно съдържание в платформата, така че уроците да са винаги ангажиращи и актуални.

 

Практично

Когато потребителите се упражняват с автентично съдържание, те учат английски език, който могат да използват в реалния свят.

VoxySite__Features_Diverse

 

Разнообразно

Изборът на съдържание във Voxy е толкова разнообразен, колкото са и потребителите – уроците обхващат широк спектър от лични и професионални интереси.

АНГЛИЙСКИ ЕЗИК, КОЙТО ПОТРЕБИТЕЛИТЕ МОГАТ ДА ИЗПОЛЗВАТ

Учебната програма на Voxy се основава изцяло на автентични медии от нашите партньори, които включват водещи издателства като Financial Times, Associated Press и Bloomberg. Без повече предварително записани сценарии! Потребителите си взаимодействат с мултимедийни уроци – включително видеоклипове, изображения, статии и аудио записи – които използват английски език от реалния свят.

ВИЖТЕ НЯКОЙ ОТ НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ ЗА УЧЕБНО СЪДЪРЖАНИЕ

voxy-partners_1

СВЕЖО, АКТУАЛНО СЪДЪРЖАНИЕ

Вашата организация се бори с досадни учебници и остарели материали? Voxy добавя ново съдържание всеки ден, така че потребителите да могат използват винаги актуални материали с новини и събития на английски език. С хилядите учебни единици, от които може да избират, потребителите никога няма да се отегчат от програмата си.

real-media-1024x579

СЪДЪРЖАНИЕ ЗА ВСЕКИ ИНТЕРЕС

Вярваме, че за да бъде ефективно изучаването на езици, потребителите трябва да се интересуват живо от съдържанието, по което учат. Voxy предлага материали от практиката, които отговарят на интересите на всеки потребител, от световни новини и политика до спорт и развлечения. Отделно, предлагаме и широк спектър от професионални учебни програми, така че учащите да се съсредоточат върху изучаване на езика, от който се нуждаят, за да постигнат целите си.