Учете повече за по-малко време

Когато учащите имат възможност да практикуват с учители по английски самостоятелно и да се съсредоточат върху техните специфични нужди, те могат да научат повече и да подобрят по-бързо своите умения, отколкото могат в големи групови уроци. Обучаемите могат също да се включат в индивидуални уроци за помощ при всяка задача или проект, върху който в момента са фокусирани, като например предстояща презентация, изготвяне на работни документи или писане на имейли.

 

VoxySite__Features_ExpertTeachers

 

Експертни учители

 

Учителите на Voxy са сертифицирани експерти за преподаване на английски език и имат регистрирани хиляди часове, помагайки на учащи като вашите от цял свят.

Гъвкави и удобни

 

Обучаемите се срещат с учителите си във виртуални класни стаи и могат да се присъединят от работа, от път или от  домовете си. Voxy учителите са на разположение 24/7.

VoxySite__Features_NeedsBased

 

Основани на потребностите

 

Нашите учители работят с учащите, за да създадат личен план за усъвършенстване и да адаптират подхода си с уроци и материали, които отразяват обучението по английски език, от което се нуждаят вашите обучаеми.

ИМАТЕ ЛИ ВЕЧЕ УЧИТЕЛИ?

Включете ги онлайн!

Voxy може да отвори своята преподавателска платформа за вашите учители да провеждат уроците изключително за вашите обучаващи се. Свържете се с нас днес, за да научите как можете да предложите свои собствени решения за дистанционно обучение.

Предлагаме и групови уроци

В допълнение към индивидуалните уроци, Voxy предлага групови уроци, водени от нашите сертифицирани учители по английски език за всички обучаващи се в платформата. Предлагат се и Професионално ориентирани уроци, които се фокусират върху специфични за индустрията разговори.