Учебната програма на VOXY се характеризира с

VoxySite__Features_Personalized-1

 

Персонализиране

 

Уроците се подбират динамично за всеки обучаван въз основа на кариерните цели, личните интереси и нивото на владеене на езика.

VoxySite__Features_Immersive

 

Пълно потапяне

 

Уроците се основават на автентични мултимедийни ресурси от издателства като Financial Times и Associated Press.

VoxySite__Features_Adaptive

 

Адаптивност

 

Уроците се адаптират в реално време въз основа на представянето на обучаемия и всеки нов урок се избира въз основа на миналото представяне.

 

ПЕРСОНАЛИЗИРАНА УЧЕБНА ПРОГРАМА


Двигателят на учебната програма на Voxy динамично изгражда персонализиран курс по английски език за всеки обучаем, като алгоритмично избира от хиляди ресурси, за да предостави на потребителя подходящите за него упражнения. Независимо дали обучаемите трябва да говорят по-уверено в бизнес презентация или да овладеят речника на конкретна индустрия, персонализираната Voxy програма ще им даде подходящите упражнения, с които да постигнат специфичните си цели.

personalized-curriculum
vocab-practice

 

ПРАКТИЧНА ПЕРСОНАЛИЗИРАНА ЛЕКСИКА

персоналната банката от думи във Voxy (електронният вариант на “тетрадка речник”) автоматично съхранява думите, който потребителят вижда в уроците през които преминава и проследява колко добре е усвоена всяка дума въз основа на резултатите от упражненията. Банката от думи е подредена по части на речта и потребителите лесно могат да търсят и отбелязват думи в нея. Също така имат възможност да намерят думи, които не са научили добре или искат да упражняват, което позволява силно персонализирана и съсредоточена практика на лексиката.

АДАПТИВНИ ЗАДАЧИ

Учебната програма на Voxy непрекъснато се адаптира, за да отговори на уникалните потребности на обучаемите. Уроците се коригират автоматично въз основа на текущото ниво на потребителя и динамичното представяне на уменията за четене, слушане, говорене, граматика и речник, така че всеки урок да бъде оптимизиран за бързо усъвършенстване. Упражненията и лексиката се поднасят по подходящ начин и се разпределят, така че да се улесни дългосрочното запаметяване.