УСЛУГИТЕ ЗА ВНЕДРЯВАНЕ И ПОДДРЪЖКА НА VOXY ВКЛЮЧВАТ:

Мениджърите за успех на клиентите в обучението по английски език

Мениджърите за успех на клиентите на Voxy са обучени да подкрепят вашия екип във всяка стъпка, от персонализиране на продукта и първоначалното му стартиране до редовни програми за отчитане и ангажиране на учащите. Ние работим с вас, за да идентифицираме ключови бизнес цели и да създадем план, който да отговори на вашите уникални нужди.

Заявете демо версия
expert-teacher

 

ЕКСПЕРТИ В ОБУЧЕНИЕТО ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Педагогическият екип на Voxy се състои от доктори по усвояване на втори език и преподаватели с дългогодишен опит както в дистанционното обучение, така и в настройките на виртуалната класната стая. Ние знаем какво казват изследванията и данните за най-добрите начини за преподаване на английски и сме тук, за да споделим с вас нашия опит, за да гарантираме, че учебната програма на Voxy е ефективна и съобразена с вашите цели.

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТИ ГОТОВИ ДА ПОМОГНАТ

Нашият екип за разработка на софтуер има голям опит в техническите интеграции. Ние разбираме предизвикателствата, пред които са изправени техническите екипи и ще предоставим подкрепа, за да гарантираме, че вашата интеграция върви възможно най-бързо и гладко.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ИНТЕГРАЦИЯТА С VOXY