Как да науча разговорен английски онлайн

Разговорен английски онлайн

Много хора се питат как да се научат на разговорен английски онлайн. От една страна нямат време да се преселят в чужбина за една година, но пък от друга им се налага да го ползват.

Да знаеш английски и да владееш разговорен английски са различни неща, показва ежедневния опит на всеки от нас. Да можеш да говориш свободно чужд език е специално умение, което се развива като се комбинират добра обучителна система и лична мотивация.

Поръчай сега 7 дневен безплатен демо достъп до платформата на Voxy за изучаване на английски език на този линк.

Разговорен английски онлайн

Първи съвет за усвояване на разговорен английски онлайн 

На първо място трябва да преодолеете вътрешните си притеснения. Те обикновено са породени от лоши спомени от предишни пъти, в които сте се опитвали да учите разговорен английски онлайн или на живо. 

Непрекъснато си напомняйте, че няма човек, който се е родил научен и че е по-лошо изобщо да не говориш английски, отколкото да говориш с грешки. 

Това притеснение лесно може да се преодолее, ако по време на уроците имате възможност да общувате с други хора, които също като вас в момента се учат и са също толкова неуверени. Когато се случват такива разговори с насоките на опитен учител с роден английски, резултатите няма как да не дойдат скоро. 

Разговорен английски онлайн

Втори съвет за усвояване на разговорен английски онлайн 

Друг важен момент при ученето на разговорен английски онлайн са самостоятелните упражнения. Не се срамувайте да повтаряте на глас не само думи, но ни цели изрази, за да ги запаметите. Също така е хубаво да слушате един и същи разговор или онлайн видео урок по няколко пъти. 

Това е големият плюс на платформата Voxy за учене на разговорен английски онлайн – имате ограничен достъп до материалите, записите и видеата, така че можете да оползотворите стоенето в задръстването като слушате и попивате английска реч.

Поръчай сега 7 дневен безплатен демо достъп до платформата на Voxy за изучаване на английски език на този линк.

Също така е важно да не спирате да учите нови думи по старомодния начин – с писане по 10 пъти на всяка нова дума. Ще си помогнете много, ако произнасяте думата при всяко изписване. Така ще впрегнете всички сетива в запаметяването и ще се изненадате колко бързо ще попивате английските думи. 

Допълнителна помощ за обогатяване на речника ще ви бъдат тематичните видеа в платформата на Voxy. Те са разработени с помощта на специалисти във всяка тематична област и заедно с английския, ще се запознаете с най-новите достижения в областта, в която искате да подобрите разговорния си английски.

Разговорен английски онлайн

Трети съвет 

Ще си помогнете много, ако паралелно с ученето на разговорен английски онлайн, се потопите в английска среда – сменете менюто на телефона и телевизора на английски, гледайте филми на английски език без надписи или с надписи на английски и се опитвайте да вникнете в действието. Така ще научавате цели фрази, вместо да се опитвате да “сглобявате” изречения от отделни думи. 

Нека обобщим насоките: 

  1. Изберете платформа за учене на английски онлайн, в която ще ви преподават учители с майчин английски и може да се включват в групи с други курсисти, които също се учат като вас.

  2. Докато траят уроците по разговорен английски онлайн, се потопете изцяло в езиковата среда – слушайте и гледайте многократно обучителните материали, пускайте си само музика и филми на английски, четете английски списания.

  3. Не се срамувайте, че правите грешки. Първо, това е причината да се запишете на разговорен английски онлайн. А второ – всички хора правят грешки, когато говорят, важното е да не спирате да говорите английски докато се почувствате удобно.

Виж наградите на Voxy тук.

Поръчай сега 7 дневен безплатен демо достъп до платформата на Voxy за изучаване на английски език на този линк.