Персонални курсове по английски език с Voxy

Персонални курсове по английски език с Voxy

Персонални курсове по английски език с Voxy

Защо да предложите персонални курсове по английски език на своите служители?

В последните няколко години голяма част от бизнесa в България започва да се реализира на международния пазар, достигайки до много повече клиенти. Освен с качествени услуги и модерни продукти, ключът за постигането на такъв успех се крие до голяма степен във високото ниво на английски език. Английският се е наложил като международен език и вече над 40% от компаниите по света са го приели за официален на работното място. Казано с други думи, знанието на английски език ще отвори огромни врати пред компанията ви за множество чуждестранни клиенти.

Главните фактори, които саботират немалка част от учещите английски език са дългите сесии на традиционните курсове по английски език и тяхната ниска ефективност. Това се случва, защото голяма част от мениджърите и служителите в развиващите се компании са вече семейни или твърде заети, за да отделят по 10 часа седмично от свободното си време за учене на нов език. Също така, при традиционните занятия се обхваща само базисен материал, който не винаги е полезен за бизнес нуждите на компаниите и самите служители.

Забелязвайки засилващото се присъствие на английския език на пазара и изоставащата система на преподаване, американският предприемач – Пол Голаш прилага резултатите от 30 годишни проучвания за качествено усвояване на втори език и създава Voxy! Първата по рода си платформа за онлайн курсове по английски език, базирани на персонални програми и модерни методи.

Вижте тук повече за персонализирането на обучението по английски език с помощта на Изкуствен Интелект.

Персонални курсове по английски език с Voxy

Защо Voxy е най-добрата алтернатива на традиционните курсове по английски език?

Voxy е иновативна платформа, предоставяща много по-интересни и ефективни курсове по английски език, които се отличават по редица параметри спрямо традиционните методи на обучение. В нея са имплементирани най-модерните открития и доказани практики за бързото и качествено научаване на втори език.

Персонална програма за всеки потребител

Един от главните фактори, които отличават Voxy от всяка друга онлайн платформа е персоналната програма на обучение. Тя е и част от основните механизми, гарантиращи 30% по-бързи резултати при ученето на втори език. Персоналната програма се базира нивото на потребителите, на техните интереси и на желаната от тях професионална сфера на развитие.

Това ще рече, че ако представлявате компания в сферата на строителството и искате да повишите нивото на английски език на своите служители, с цел да могат да се сработват по-ефективно в международни екипи, учебната програма ще покрива терминологията в строителството. В допълнение потребителят ще вижда уроци само за неговото ниво, може да си избере и сферата, която го вълнува лично, например: спорт, изкуство, архитектура, дизайн, финанси и много други. Този метод на персонализиране помага на 90% от потребителите да научат английски език почти двойно по-бързо и да придобият увереност при използването му.

Вижте тук как Voxy използва Машинно самообучение за персонализиране на уроците по английски език.

Професионални преподаватели с майчин английски език на живо

Всички преподаватели във Voxy са с майчин английски език и са преминали специализирана сертификация за преподаване на чужденци, Това гарантира високото ниво на успеваемост при потребителите. Всеки потребител получава възможността да учи езика посредством интересни игри, групови или индивидуални онлайн сесии с учител. Статистиките показват, че 90% от участниците в груповите сесии развиват нивото си на английски език 30% по-бързо. При тези, които участват в индивидуалните сесии се отчитат още по-добри резултати за двойно по-кратък период. Платформата покрива всички нива на владеене на езика и е еднакво полезна, както за начинаещите, така и за напредналите.

Удобна за използване по всяко време без ограничения

Още едно от предимствата на Voxy, е че едногодишният лиценз предоставя неограничен достъп до всички материали и уроци по всяко време на денонощието. Това позволява на потребителите да учат в удобно за тях време, без значение дали се намират в метрото, на обедна почивка или вкъщи. Платформата може да се използва чрез мобилното приложение на смартфон или таблет, а също така има и уеб версия, подходяща за всеки тип компютър.

За да поддържа високото си ниво на ефективност, уроците на Voxy се обновяват ежедневно, предоставяйки възможно най-актуална информация. По този начин персонализираните по личен интерес упражнения са възможно най-ангажиращи и мотивиращи. Потребителите могат едновременно да се учат и да следят най-актуалните новини и информация от света в избраната от тях област.

Персонални курсове по английски език с Voxy

За кого е подходяща платформата Voxy?

Идеята зад създаването на Voxy е да се предложат качествени курсове по английски език, които да помогнат на хората да научат езика спрямо контекста на работата и личния си живот. Това е и причината Voxy да бъде насочена само към корпоративни клиенти. Платформата е подходяща за всички компании и организации, които искат да повишат нивото на английски език на служителите си.

С Voxy вие не само им гарантирате качествено обучение, но и можете да следите техния прогрес в реално време. Справките предоставят детайлна информация за индивидуалния прогрес на всеки служител и неговото настоящо ниво на владеене.

Платформата е отлична и за големи организации с множество отдели, които се занимават с коренно различни дейности. Благодарение на огромната ѝ база с материали, тя може да ви бъде еднакво полезна в редица сфери. Например, можете да използвате Voxy, за да подобрите изказа на хората, които се занимават с продажби и презентиране на нови продукти. Също така можете да я използвате, и за да повишите качеството на комуникация на чужд език в логистичния си отдел. Предимството на платформата, е че тя ще предостави персонални онлайн курсове по английски език на всеки от служителите ви в зависимост от техните нужди и интереси.

Защо да ползваме курсове по английски език от Voxy?

До момента над 4 милиона души в над 150 държави са преминали успешно обучението си във Voxy, а компаниите в които работят имат доказани успехи на международния пазар. От 2020г. платформата може да се закупи и в България, благодарение на официалния представител за страната ТЕЗА ООД.

Доверете се на доказаните успехи на Voxy и направете тази важна стъпка от развитието на вашия бизнес.

Не се колебайте да се свържете с нас за демонстрация на възможностите на Voxy.

 

Вижте още:

Как да стартирате програма за обучение по английски език на работното място

98% от студентите на Uniube поддържат или подобряват ниво на английски език с Voxy

Използване на Voxy за подготовка за TOEFL

Какво прави успешни учащите във voxy?

10 въпроса, които трябва да зададете, преди да изберете доставчик на обучение по корпоративен език

„Всичко в едно” – решението на voxy за английски училища