Обучение в мащаб

Уеб платформата на Voxy и интегрираното мобилно приложение позволяват лесно да предоставяте обучение на всеки, навсякъде.

Персонализирано обучение

Нашата патентована технология и сертифицирани онлайн преподаватели подобряват изучаването на английски език, като адаптират и персонализират материалите за всеки отделен потребител.

Проследяване на резултатите и представянето

Командния Център на Voxy ви предоставя пълна информация за участниците и учебните програми, за да управлявате по-добре вашите бизнес решения.

Обучение за реалния свят

Нашият подход, базиран на ориентирано към кариерата съдържание и упражнения, подготвя участниците за уменията, от които се нуждаят, за да си вършат работата.

Нашите клиенти

airfrance-logo
scotiabank-logo
grupo-bimbo-logo
dhl-logo

„Това е едно глобално решение за нас в смисъл, че ни позволява да достигнем до всички служители еднакво. Voxy ни предлага динамична и адаптивна услуга за всеки отделен член на нашия екип. Платформата е свежа и лесна за използване с достъп от всички различни крайни устройства. Командния център на Voxy позволява на отговорниците в човешки ресурси да проследяват ежедневно напредъка на нашите служители.“

Решението на Voxy

Voxy дава възможност на вашите служители да достигнат по-бързо до желанотониво на владеене на английски език

От разработването на вашата програма за обучение до нейното поднасяне на многобройните ви служители по целия свят, Voxy ви дава нужния инструмент за повишаване на производителността чрез езиково обучение.

Solution_strip
corp_GoLive_930

 

 

Предоставяме групови и индивидуални онлайн уроци с преподаватели

Онлайн уроците на живо във Voxy се предоставят от сертифицирани англоезични преподаватели. В тях се обучавате, като водите реални, интерактивни разговори на английски език и получавате полезна обратна връзка.

ОБУЧЕНИЕ НА ЖИВО

 

Създайте учебни материали от вашите вътрешни корпоративни документи и материали

Корпоративното обучение по английски език работи най-добре, когато е специализирано и има отношение към работата на служителя. Превърнете вътрешните корпоративни материали в учебни единици, уроци и упражнения в подкрепа на вашия екип.

ИЗГРАЖДАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕ

corp_Build_930
corp_Assess_930

 

Оценете езиковите умения по английски на служителите си

Voxy Proficiency Assessment® е обективен и надежден инструмент за онлайн оценка на нивото на владеене на английски език за вашите служители и за проследяване на напредъка им във времето.

ОЦЕНЯВАНЕ

Интегрирайте Voxy със съществуващите системи

Voxy се включва лесно към вашия учебен портал или системата за управление на обучението (LMS) на вашата компания, за да улесни управлението на потребители и комуникацията.

ИНТЕГРИРАНЕ

corp_integrate_930_01

 

Справки по ключови учебни показатели

Изчерпателните и удобни за употреба екрани за управление ви помагат да визуализирате данни, да наблюдавате тенденциите и да придобиете представа, за това как вашите служители напредват с обучението във Voxy.

СПРАВКИ

Готови ли сте да подобрите производителността на служителите си с езиково обучение?

Срещнете се с екипа на Voxy в България, за да научите как можете да подобрите резултатите на бизнеса си чрез обучение по английски език.

 

Заявете демо версия