ИЗВЕДЕТЕ ОБУЧЕНИЕТО В УНИВЕРСИТЕТА НА ЕДНО СЛЕДВАЩО НИВО

ПРОЕКТИРАМЕ РЕШЕНИЯ В ПОДКРЕПА НА ВАШИЯ УНИВЕРСИТЕТ

„Като подкрепяме нашите международни студенти с обучение по Английски език ние подобряваме тяхното задържане и удовлетворение. Освен това, ни допада, че можем да приспособяваме езиковите курсове, които предлагаме, към нашите нужди“

– DeVry, U.S.

 

РЕШЕНИЯ

Имате нужда от гъвкаво онлайн обучение, което да работи както за вашия университет, така и за вашите студенти. Ние предлагаме пълен набор от услуги за банкализиране, оптимизиране на вашите възможности за брандиране, специализирани учебни програми, управление на данни и инструменти за интеграция на системи.

 

Професионални теми, съобразени с учебната програма

Вземете учебната програма на Voxy и я направете своя собствена: Екипът от експерти по педагогика на Voxy ще ви помогне да съставите учебния план, който да се приведе в съответствие нивата на владеене и критериите за оценка със съществуващата структура на предметите и звената на вашето учебно заведение.

Вижте професионалните теми, съобразени с учебната програма

 

Персонализиране на скалата за езикова квалификация

Възможността за персонализиране на езиковата квалификация ви позволява да поддържате съществуващите имена, описания и педагогически критерии на вашето училище, така че всеки аспект от курсовете на вашите ученици да се приспособява към вашата скала за езикова и професионална квалификация.

Персонализирани онлайн уроци

Voxy ви дава възможността да предлагате обучение по английски език на живо с индивидуални и групови уроци онлайн, предоставяни с помощта на технология за видео-чат. Нашите групови часове могат да бъдат персонализирани, така че да обхващат конкретни теми за конкретни групи от вашите студенти, а нашите индивидуални часове винаги са пригодени към индивидуалните нужди на всеки ученик.

Научете повече за груповите онлайн уроци на Voxy

Инструменти за API и интегрирано отчитане

Управлявайте данните за вашите студенти записани във Voxy чрез Voxy API. Интегрирайте вашите системи за лесно прехвърляне на данни от Voxy, за да подобрите възможностите за отчитане и анализи. Voxy API също така позволява удобно и безпроблемно влизане на студенти директно от уебсайта на вашия университет с помощта на единичен вход (SSO).

Научете повече за Система за интеграция API