Как да посетя индивидуален урок?

След като насрочите индивидуален урок, сте готови да се срещнете с вашия учител. В горната част на страницата щракнете върху Инструкция на живо и след това Индивидуални уроци.

Как да планирам индивидуален урок?

Можете да видите следващия си график тук. Пет минути преди планираното време ще видите бутон Стартиране на видео чат. Имайте предвид, че ако не се свържете след 15 минути, учителят ще ви маркира като неприсъстващ и кредитите ви няма да бъдат възстановени. 

Как да посетя индивидуален урок?

Първият път, когато посещавате индивидуален или групов урок, ще бъдете помолени да изтеглите плъгин. Този плъгин позволява на вашия компютър да изпълнява нашия софтуер за видео на живо. Просто следвайте стъпките, които се появяват на вашия екран, за да го изтеглите.
След като инсталирате плъгина сте готови! Кликнете върху Стартиране на видео чат и ще се отвори нов прозорец, за да влезете в индивидуални урок. Когато щракнете, за да се присъедините, може да видите прозорец, който изисква да разрешите свързването на аудио и видео. Щракнете върху първата опция, Изпращане и получаване и след това щракнете върху Присъединяване, за да започнете. 

Как да посетя индивидуален урок?

Ако имате проблеми с свързването с вашия учител, проверете имейла си за директна връзка, за да присъствате на вашия урок.