Как да резервирам / присъствам в час на живо на мобилния си телефон?

За да използвате тази функция, ще трябва да актуализирате приложението си Voxy и да изтеглите приложението BlueJeans на вашето устройство.
С инсталирането на двете приложения ще можете да резервирате часовете си чрез приложението Voxy в менюто в ляво. Като щракнете върху Групови часовe (GROUP CLASSES), ще видите всеки наличен час и ще ги филтрирате според предпочитанията на вашия график.
След като изберете час, кликнете върху Запазете място (RESERVE A SEAT) и вашият клас ще бъде резервиран. За да потвърдим тази информация, ще изпратим имейл с потвърждение на часа, който сте избрали.
За да присъствате на резервирания ви клас: по време на часа, които сте запзаили изберете Групови часовe и ще видите бутона ВЛЕЗТЕ СЕГА в зелено (JOIN NOW GREEN). Кликнете върху него, за да бъдете пренасочени към приложението BlueJeans (ако нямате приложението, ще бъдете пренасочени към съответната страница, за да го изтеглите). Сега трябва само да кликнете върху ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ ЧАСА (JOIN MEETING NOW) и да започнете.
За да отмените резервиран час трябва само да кликнете АНУЛИРАЙ (CANCEL) и вашият клас ще бъде анулиран.