Какво представляват уроците?

“Всяко ниво е поредица от уроци, които непрекъснато се актуализират с ново съдържание, свързано с конкретна тема. Между уроците има няколко теста, така че обърнете внимание! В края на нивото има тест за постижения. Можете да видите своите уроците директно в основната страница . Можете да имате три активни нива едновременно, но можете да завършите толкова нива, колкото искате в курса си.

Как да избера ниво?
Когато за първи път започнете с Voxy, вашите нива се избират въз основа на вашите интереси и цели. Учите се най-добре, когато практикувате с материал, който е интересен и важен за живота ви! Ако някога искате да изберете други нива или да се запишете на курсове, посетете Каталога и разгледайте всички опции. Можете да имате до три нива по всяко време.

Защо нивата се повтарят?
Ако имате само едно ниво, то ще остане активно, докато го попълните. Може да изглежда, че се повтаря, защото остава в Моите нива, но непрекъснато се актуализира и съдържа нови уроци всеки ден – нивото е “”ново”” всеки път, когато го минавате – никога няма да видите същия урок два пъти! Ако нивото ви интересува, няма нужда да спирате да практикувате.

Колко нива трябва да премина?
За да се подобрите, препоръчваме да правите между 6 и 13 урока седмично в комбинация с времето, прекарано в Банката с думи, ръководството за граматиката и инструкциите на живо. Можете да продължите с едно ниво или да направите много различни нива. Курсът ви е гъвкав, за да ви помогне да постигнете вашите собствени конкретни цели. Ако имате нужда от напътствия как да отделите време за обучение, проверете учебния си план.

Кои уроци са подходящи за моето ниво?
Уроците във вашите нива се приспособяват към вашето подобрение, така че най-добрият начин да изучавате е да избирате звена, които са ви интересни

.
Професионален съвет:
Груповите класове на Voxy се фокусират върху теми, които съответстват на нивата, които имаме. Посетете страницата за групови класове и потърсите предстоящ клас, който е свързан с област, в която в момента взимяте уроци. Ще научите повече от този клас и ще имате страхотни идеи за развеитие!”