Voxy – Уроци по английски език от ново поколение

Voxy – Уроци по английски език от ново поколение

Уроци по английски език от ново поколение с Voxy

За разлика от традиционните уроци по английски език Voxy дава самочувствието на потребителите, че владеят езика и могат да общуват спокойно.

Колко от вас са губили потенциални чуждестранни клиенти или партньори заради това, че не нямат достатъчно богат речник на английски език и не звучат съвсем уверено по време на разговор? Забелязвате ли подобни трудности и във вашите служители, които не допринасят на бизнеса ви да се развива?

Налагайки се стабилно на пазара като един от главните международни езици, английският става официален работен език в над 40% от компаниите по света.

Тези факти задължават много работодатели и служители да стартират уроци по английски език, за да запазят доброто ниво на бизнеса си и да продължат да се развиват на пазара.

Забелязвайки дефицитите на традиционните методи за изучаване на чужд език, американският бизнесмен – Пол Голаш създава иновативна платформа за уроци по английски език. Тя има за цел да трансформира моделите на преподаване, като ги направи много по-лесни, ефективни и интересни.

Запознайте се с Voxy – единствената по рода си платформа за изучаване на английски език с модернизирани методи на преподаване и милиони доволни потребители! Научете повече за нея.

Вижте тук предимствата на технологиите в езиковото обучение от Форбс.

Какво представляват персонализираните уроци по английски език от Voxy?

 
Създадена през 2010г. от Пол Голаш, Voxy представлява революционна платформа за уроци по английски език, която използва новаторски методи на преподаване.

От една страна тя е създадена, за да помогне на потребителите да научат английски език спрямо терминологията на тяхната професия.

Ако се регистрирате като медицинска сестра вие ще получите индивидуална програма, предлагаща високо ниво на обучение за медицински сестри. Аналогично, регистриралите се като стюард на пътнически самолет ще получат обучение, което ги запознава с нужната терминология на въздушния транспорт.

Казано с други думи – използвайки Voxy, вие ще получите персонална програма, отговаряща на вашите нужди и ежедневие, която ще ви помогне да повишите нивото си на английски език в определена сфера.

От друга страна, платформата ежедневно подновява учебните си материали с най-новата информация от новини и събития от света.

Voxy отчита вашите интереси и подава уроци в тези области, които предпочитате. По този начин потребителите са много по-мотивирани да учат не само английски език, а и да попиват информация от света в техните любими сфери. Без досадни уроци по граматика, само интересна информация поднесена под формата на урок.

От трета страна, Voxy естествено се адаптира персонално към нивото на владеене на английски език на всеки. Това става чрез индивидуално онлайн тестване на всеки 90 дни. Така потребителя не се губи в платформата и не се чуди кои уроци са за него. Всичко става лесно и приятно.

Този иновативен метод на преподаване спестява ценно време на потребителите, докато същевременно прави уроците по английски език много по-интересни.

Вижте тук кои са правилните въпроси при избор на решение за езиково обучение.

Voxy – Уроци по английски език от ново поколение

Какви са особеностите на платформата и с какво тя превъзхожда останалите уроци по английски език?

Екипът, стоящ зад създаването на Voxy, комбинира модерни технологични средства и иновативни методи на преподаване, правещи ученето на английски език приятно и ефективно.

Уроците и упражненията се провеждат изцяло онлайн и в удобно за потребителите време. Без значение дали сте в метрото, на обедна почивка или вкъщи на дивана, Voxy ви дава удобството да учите английски език по всяко време на денонощието. Можете да използвате платформата чрез мобилно приложение на вашия телефон или таблет, а също има и десктоп версия за компютър.

Преподавателите във Voxy също се открояват със своите доказани професионални умения.

Всички педагози в платформата притежават майчин английски език и са сертифицирани да преподават езика на чужденци, повишаващи нивото на ефективност в пъти повече. Обученията се провеждат под формата на игри, самостоятелни упражнения или онлайн групови сесии на живо.

Доверете се на Voxy и се възползвайте от едногодишния лиценз, който ви дава неограничен достъп до съдържанието по всяко време на денонощието и покрива всички нива на английски език.  

Voxy – Уроци по английски език от ново поколение

За какъв тип потребители е подходяща платформата?

 Voxy e създадена, за да научи потребителите на английски език в контекст с тяхното ежедневие и е насочена само към корпоративни клиенти.

Тя може да се използва от управители и мениджъри, както за личното им развитие, така и за обучаване на цели отдели и екипи. Използвайки платформата вие ще получите персонализирани уроци по английски език на база вашите интереси, професия и настоящо ниво на владеене.

Също така, с Voxy вие ще имате достъп до пълните справки за развитието на вашите служители и техния напредък.

За да поддържа високо ниво на качество, платформата обновява съдържанието си ежедневно с цел предоставяне на възможно най-актуална информация на потребителите. Тя е особено подходяща за хора, които изпитват затруднения в комуникацията с клиенти на бизнес срещи или в ежедневието си. С Voxy те ще получат качествено обучение с фокус върху работата им, което ще им помогне да научат всички термини много по-бързо и да придобият повече увереност при говоренето на английски език.

Какво показват статистиките на Voxy?

 На базата на всички данни и обратна връзка от милионите потребители на платформата вече 10 години, статистиките показват, че 90% от тях успяват да повишат нивото си на английски език за 30% по-кратък период в сравнение с традиционните методи.

Спрямо различните практики на обучение може да се потвърди, че потребителите, които прекарват повече от 10 часа в групови сесии, напредват 30% по-бързо, а тези които участват в индивидуални сесии с преподавател развиват постигат успех за двойно по-кратко време.

Модернизираните уроци по английски език на Voxy ще ви помогнат да придобиете опит в реалните ситуации, които се случват често в работата ви. Те ще пресъздадат разговори, в които трябва да преговаряте с ответната страна, да презентирате определен продукт, да подобрите комуникацията си с клиенти и много други.

Използвайки Voxy вие учите английски език в удобно за вас време, а високият процент а успеваемост е гарантиран във всяка сфера.

Доверете се на Voxy, както направиха много компании по света

До момента над 4 милиона души в над 150 държави са преминали успешно обучението си във Voxy, а компаниите в които работят имат доказани успехи на международния пазар. От 2020г. платформата може да се закупи и в България, благодарение на официалния представител за страната ТЕЗА ООД.

Доверете се на доказаните успехи на Voxy и направете тази важна стъпка от развитието на вашия бизнес.

Не се колебайте да се свържете с нас за демонстрация на възможностите на Voxy.

 

Вижте още:

Как да стартирате програма за обучение по английски език на работното място

98% от студентите на Uniube поддържат или подобряват ниво на английски език с Voxy

Използване на Voxy за подготовка за TOEFL

Какво прави успешни учащите във voxy?

10 въпроса, които трябва да зададете, преди да изберете доставчик на обучение по корпоративен език

„Всичко в едно” – решението на voxy за английски училища